Care sunt cursurile corporate la MONDUVER ?

Vă instruim echipele să vorbească și să scrie într-o altă limbă la un nivel adecvat rolului lor de afaceri și care îi ajută să înțeleagă și să se adapteze la alte echipe culturale cu care vor lucra pentru a
spori productivitatea.

Vă oferim o gamă de cursuri exclusiv dedicate pentru oamenii de afaceri pentru limbile străine de circulație internațională (engleza, franceza, spaniola, germana, portugheza, turca, japoneza, chineza, araba, etc)

Cursuri Generale: aceste cursuri sunt dedicate pentru profesioniști și manageri având că obiectiv concentrarea în primul rand pe comunicare orală și scrisă.

Cursuri Premium: combinația de cursuri cu predare individuală și interacțiune cu oameni de afaceri nativi din limba respectivă. Se organizează sesiuni de comunicare liberă cu profesioniști din
întreaga lume.

Cursuri Executiv: Cursul se adresează managerilor și angajaților din companiile multinaţionale cu scopul de a le facilita acestora integrarea într-un spațiu geografic şi cultural străin în care aceştia îşi desfăşoară activitatea sau cu clienţi care provin din acest mediu în vederea realizării obiectivelor profesionale sau care se pregătesc să efectueze negocieri și prezentări într-o limbă străină. De asemenea se includ pachete orientate spre cultură, gastronomie, sport, precum și alte activități care vă pot interesa.

Indiferent de varianta pentru care optați, găsim întotdeauna soluția cea mai potrivită necesităților dumneavoastră. Profesorii noștri cu înaltă calificare și cu experiență folosesc cele mai noi metode și tehnologie de predare. Stabilim împreună cu dumneavoastră un plan de curs detaliat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

STRUCTURA CURSULUI

• Durata sedinta: 2h
• Nr. Sedinte: minim 20
• Nr. total de ore: minim 40

ORGANIZARE

• Curs online
• curs 1-to-1
• cursuri de grup: maxim 7 cursanți

FRECVENTĂ

cursuri intensive: 3-4 ore/zi sau o ședință de 3-5 ori/săptămână
• cursuri regulate: 2 ore x 2 ședințe/săptămână

Pentru orice cerere de cursuri vă rugam să ne contactați la https://monduver.ro/contact/ menționând că se dorește un program de instruire pentru angajații companiei dvs.

ÎNSCRIERI ȘI INFORMAȚII:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *