Bună ziua și bun venit la cursul de limbă spaniolă pentru sectorul turistic! 🇪🇸
Sunt încântată să vă prezint acest program de învățare a limbii spaniole, adaptat special nevoilor din industria turistică.
Acest curs are drept scop să vă ofere abilitățile necesare pentru a comunica eficient în limba spaniolă în mediul turistic. Indiferent dacă lucrați în hoteluri, restaurante, agenții de turism sau alte domenii conexe, acest program vă va ajuta să interacționați cu succes cu turiștii vorbitori de limbă spaniolă.
Ce veți învăța în cadrul acestui curs? Vom aborda toate aspectele cheie ale limbii spaniole, de la vocabular specific domeniului turistic până la structura gramaticală și expresii utile în contextul serviciilor turistice. Vă veți dezvolta abilitățile de ascultare, vorbire, citire și scriere, astfel încât să puteți comunica fără probleme cu clienții. Metodele noastre de predare sunt variate și interactive. Veți avea oportunitatea de a participa la conversații simulate, jocuri de rol și exerciții practice, care vă vor ajuta să vă construiți încrederea în utilizarea limbii spaniole. De asemenea, vom utiliza materiale autentice, cum ar fi texte și videoclipuri despre turism, pentru a vă familiariza cu terminologia specifică și pentru a vă expune la diferite situații reale.
Profesorii noștri sunt experimentați și calificați în predarea limbii spaniole pentru industria turistică. Aceștia vă vor oferi suport individualizat și vă vor ghida pe parcursul întregului proces de învățare. Nu este necesară nicio cunoaștere prealabilă a limbii spaniole, deoarece cursul este conceput pentru toate nivelurile de experiență.
Pe lângă învățarea limbii spaniole, veți beneficia și de informații valoroase despre țările hispanofone și cultura lor. Acest lucru vă va permite să înțelegeți mai bine nevoile și preferințele turiștilor de limbă spaniolă, sporindu-vă capacitatea de a le oferi o experiență de calitate.
Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba spaniolă în sectorul turistic, acest curs este soluția perfectă pentru dumneavoastră. Vă invităm să vă înscrieți pentru a dezvolta noi competențe și a vă deschide noi uși în cariera dumneavoastră în turism.
Structura cursului de limbă spaniolă pentru sectorul turistic este concepută într-un mod organizat și coerent, pentru a vă permite să vă dezvoltați abilitățile de comunicare într-un mod progresiv.
Iată cum se compune în general structura cursului:
1. Introducere și familiarizare: Cursul începe cu o introducere în limba spaniolă și obiectivele programului, precum și cu o scurtă evaluare a nivelului de cunoștințe existente. De asemenea, veți fi expuși la aspecte culturale specifice țărilor hispanofone pentru a vă familiariza cu contextul în care veți comunica.
2. Vocabular și fraze relevante: Cursul va include o secțiune dedicată vocabularului și frazelor relevante din industria turistică. Veți învăța termeni și expresii legate de rezervări, check-in, check-out, facilități hoteliere, tururi și multe altele. Aceasta vă va ajuta să comunicați eficient cu clienții vorbitori de limbă spaniolă.
3. Gramatică și structură: Veți explora și învăța diferite aspecte ale gramaticii și structurii limbii spaniole, adaptate la contextul turistic. Vom acoperi timpurile verbale, regulile de conjugare, construcția frazelor și alte reguli gramaticale importante. Această parte a cursului vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile de citire, scriere și înțelegere a limbii.
4. Conversație și pronunție: O componentă esențială a cursului este practica conversației și dezvoltarea abilităților de ascultare și vorbire. Veți avea ocazia să vă exersați pronunția corectă a cuvintelor și a sunetelor specifice limbii spaniole. Vom utiliza exerciții interactive, precum jocuri de rol și conversații simulate, pentru a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare orală.
5. Exerciții practice și evaluare: Pentru a consolida cunoștințele dobândite, veți avea parte de exerciții practice și sarcini de lucru pentru a vă aplica abilitățile de comunicare în contexte reale. De asemenea, veți fi evaluați periodic pentru a vă monitoriza progresul și a vă oferi feedback util.
6. Materiale suplimentare și resurse: Pe parcursul cursului, veți avea acces la diferite materiale suplimentare, cum ar fi texte autentice, videoclipuri, audio și cărți de exerciții, care vă vor ajuta să vă extindeți cunoștințele de limbă spaniolă în afara sălilor de curs.
Aceasta este o structură generală a cursului de limbă spaniolă pentru sectorul turistic, dar este important să menționăm că fiecare instituție sau profesor poate ajusta această structură în funcție de nevoile specifice ale grupului și de durata cursului.
Când vine vorba de cursurile pentru firme, formatul poate varia în funcție de nevoile și preferințele organizației. Cu toate acestea, în general, cursul pentru firme poate fi organizat în următorul mod:
1. Evaluarea inițială: Înainte de a începe cursul, se va efectua o evaluare inițială a nivelului de cunoștințe al participanților. Acest lucru va ajuta la stabilirea obiectivelor și a programului de învățare adecvat nevoilor specifice ale firmei.
2. Personalizarea cursului: În funcție de rezultatele evaluării inițiale și de cerințele specifice ale firmei, cursul va fi personalizat pentru grupul respectiv. Vocabularul și temele abordate vor fi adaptate industriilor relevante, cum ar fi turismul, ospitalitatea sau comerțul internațional.
3. Sesiuni teoretice: Cursul va include sesiuni teoretice în care participanții vor învăța gramatica, structura limbii și alte aspecte lingvistice esențiale. Aceste sesiuni pot fi susținute prin prezentări, materiale de studiu și exerciții practice.
4. Exerciții practice și simulări de cazuri: Pentru a dezvolta abilitățile de comunicare și a permite aplicarea cunoștințelor în situații reale, cursul poate include exerciții practice și simulări de cazuri specifice domeniului de activitate al firmei. Acestea pot fi realizate prin jocuri de rol, scenarii de dialoguri sau reprezentări interactive.
5. Exerciții de ascultare și vorbire: Pentru a îmbunătăți înțelegerea și capacitatea de exprimare orală, cursul poate include exerciții de ascultare, conversații în grup și dialoguri între participanți. Aceasta va contribui la dezvoltarea fluidității și preciziei limbajului.
6. Evaluare și feedback: Pe parcursul cursului, pot fi efectuate evaluări periodice pentru a măsura progresul participanților. De asemenea, se va oferi feedback individualizat și recomandări pentru îmbunătățirea performanței.
7. Materiale și resurse suplimentare: Participanții vor avea acces la materiale suplimentare, cum ar fi cărți de exerciții, videoclipuri tematice și alte resurse online sau offline, pentru a-și consolida cunoștințele în afara orelor de curs.
8. Sesiuni de practică individuală: Pentru a facilita învățarea continuă și consolidarea cunoștințelor, participanții vor fi încurajați să practice limba în afara orelor de curs. Aceasta poate include exerciții de scriere, citire sau vizionarea de filme și emisiuni în limba străină.
9. Suport suplimentar: Cursul poate oferi și suport suplimentar prin intermediul unui forum online sau a unei platforme de învățare virtuală. Participanții pot obține astfel ajutor suplimentar, pot clarifica întrebările și pot împărtăși experiențele cu alți colegi de la firmă.
10. Evaluare finală și certificare: La încheierea cursului, se va efectua o evaluare finală pentru a măsura progresul general al participanților. În funcție de rezultatele obținute, se va acorda un certificat care atestă nivelul de competență lingvistică dobândit.
Este important de menționat că formatul precizat mai sus este o direcție generală și poate varia în funcție de cerințele și specificațiile firmei respective.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la cursul de limbă spaniolă pentru sectorul turistic!
0721 623 111
office@monduver.ro
monduver.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *