În 2023, Monduver a fost mândru să ofere certificatul de “Profesorul Anului” lui Yasmeen Alghareeb, recunoscând astfel eforturile și angajamentul ei remarcabil în domeniul educației. Yasmeen este o prezență valoroasă în cadrul Monduver de mulți ani, demonstrând pasiunea sa pentru învățare și dorința de a contribui la dezvoltarea elevilor.

De-a lungul timpului, Yasmeen a predat o varietate de cursuri la Monduver, specializându-se în engleză, română pentru străini și arabă. Ea și-a investit timpul și energia în pregătirea lecțiilor interactive și dinamice, adaptându-le nevoilor și stilului de învățare al fiecărui elev în parte. Dar implicarea ei în procesul de învățare nu se oprește aici. Yasmeen a avut mereu răbdarea și atenția necesare pentru a răspunde tuturor întrebărilor elevilor și pentru a-i îndruma în mod individual. A creat un mediu de clasă prietenos și susținător, unde elevii se simt încrezători și încurajați să își exprime ideile și să își dezvolte abilitățile.

Rezultatele remarcabile obținute de elevii lui Yasmeen în cadrul examenelor și testelor sunt un rezultat direct al angajamentului, dedicării și metodelor de predare inovative pe care le-a folosit. Prin abordarea sa empatică și ghidarea atentă, Yasmeen a reușit să inspire și să încurajeze elevii să își depășească limitele și să obțină succesul academic.

Certificatul de “Profesorul Anului” acordat lui Yasmeen Alghareeb este o recunoaștere binemeritată a tuturor eforturilor sale și a impactului pozitiv pe care l-a avut asupra vieților elevilor săi.  Centrul Monduver este mândru să aibă o astfel de profesionistă talentată și dedicată, iar Yasmeen continuă să fie o sursă de inspirație pentru toți cei din jurul ei.

Stan Serena

Founder Monduver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *