Iată câteva sfaturi pentru pregătirea examenului IELTS de engleză:

1. Familiarizează-te cu formatul examenului: Asigură-te că înțelegi cum este structurată fiecare secțiune a examenului, precum și durata și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești.

2. Exersează în mod regulat: Alocă timp în fiecare zi pentru a exersa diferite abilități precum citirea, scrierea, ascultarea și vorbirea în limba engleză. Poți utiliza materiale de practică disponibile online sau în cărți de pregătire pentru IELTS.

3. Concentrează-te pe punctele tale slabe: Identifică domeniile în care ai dificultăți și concentrează-te pe îmbunătățirea acestora. Dacă întâmpini probleme la scriere, de exemplu, acordă mai mult timp pentru a exersa redactarea de eseuri și corectarea greșelilor.

4. Ascultă și citește în engleză cât mai mult posibil: Pentru a-ți îmbunătăți înțelegerea auditivă și lectura, ascultă muzică, podcast-uri, urmărește filme sau seriale în engleză și citește cărți, ziare sau articole în această limbă.

5. Participă la cursuri de pregătire sau la lecții: Ia în considerare participarea la un curs de pregătire specific pentru IELTS al centrului MONDUVER cu profesori romani sau nativi sau alătură-te unor lecții în grup în care poți primi îndrumare și feedback din partea profesorilor specializați.

6. Exersează cu examene anterioare: Familiarizează-te cu tipurile de întrebări pe care le vei întâlni în examenul IELTS, exersând cu examene anterioare. Aceasta te va ajuta să te familiarizezi cu formatul și să dezvolți strategii pentru a răspunde eficient.

7. Cere feedback: Roagă pe cineva să-ți revizuiască exercițiile de scriere și exprimare orală pentru a primi feedback specific despre punctele tale tari și zonele în care poți îmbunătăți.

8. Gestionează-ți timpul eficient: În timpul examenului, administrează-ți bine timpul pentru a te asigura că poți finaliza toate secțiunile în limita de timp alocată.

Reține că pregătirea constantă și practica sunt cheia pentru obținerea unor rezultate bune la examenul IELTS. Mult succes!

 

Pentru detalii despre cursuri sunati la 0721623111 sau office@monduver.ro

https://www.facebook.com/monduversolutiilingvistice/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *